19.03.19
Bowling

Lluís Montfort, quart amb el seu equip en l’Open Storm International 4 Team de Bowling

Els també catalans Artur Colomer i Andrés Sanz, amb els francesos Jean-Michel Salvini i Maximilien Fialon, van ser 9ns de grup i es van quedar a un pas de la defensa de posició

Les instal·lacions de Cristal Bowling de Wittelsheim (França) van acollir la quarta edició de l’Open Storm International 4 Team, que va tornar a tenir presència catalana després de la participació, ara fa dos anys, de les seleccions masculina i femenina de Bowling de Catalunya. Lluís Montfort va prendre part en la competició com a component del Storm France, mentre que Artur Colomer i Andrés Sanz van formar part del quartet del Sweetrade Europe. El primer va tancar la participació amb la quarta posició final, mentre que els segons van ser 9ns de grup i es van quedar a un pas de disputar la fase de defensa de posició. El certamen va aplegar 36 equips d’arreu d’Europa, que acollien un total de 158 esportistes, 130 masculins i 28 femenines.

L'equip de Lluís Montfort en l'Open Storm International 4 Team de Bowling.
Lluís Montfort -segon per la dreta-, amb el seu equip en l’Open Storm de Bowling.

Montfort, a tocar del podi
Lluís Montfort va competir amb l’equip Storm France juntament amb Pierre-Luc Sánchez, Vivien Bados i Valentin Saulnier. El català va acreditar una mitjana individual de 205,28. El conjunt es va classificar 2n de grup amb un total de 13.887 pals (204,22 de mitjana) i va obtenir la 4a plaça després de disputar la partida de defensa de posició. Es va enfrontar al 2n classificat del grup A, de la mateixa manera que es van veure les cares els primers de tots dos grups, els tercers, els quarts, i així successivament fins a arribar als vuitens de cada grup, malgrat que cadascun el componien 18 equips.

Artur Colomer i Andrés Sanz, amb el seu equip en l'Open Storm International 4 Team de Bowling.
Artur Colomer i Andrés Sanz, amb el seu equip en l’Open Storm International 4 Team.

Colomer i Sanz, sense defensa de posició
L’equip Sweetrade Europe, format per Artur Colomer (198,12 de mitjana) i Andrés Sanz (186,47), amb els francesos Jean-Michel Salvini i Maximilien Fialon, es va quedar a un pas de la classificació per a la defensa de posició, ja que va ser 9è del grup A amb una mitjana d’equip 198,63. Només els vuit primers de cada grup s’enfrontaven per a decidir la classificació definitiva. Per a Sanz es tractava del debut en una competició internacional fora de casa.

Campió íntegrament femení
L’equip campió va ser l’Storm Europe, format per quatre de les millors jugadores europees, Ghislaine Van der Tol (Països Baixos); Mai Ginge Jensen (Dinamarca); Jenny Wegner (Suècia) i Maria Koshel (Rússia), amb un total de 14.559 pals, 206,10 de mitjana. Els catalans Artur Colomer i Lluis Montfort, jugadors del Club de Bowling Sweetrade de Les Franqueses del Valles, estan patrocinats respectivament per Ebonite i Storm, marques distribuïdes per l’empresa Bowltech, que dirigeix Patrick Guerre amb Mercedes Palacin. Podeu consultar les classificacions definitives a través d’aquest enllaç.