05.03.19
Plataforma

INSCRIPCIONS TANCADES. Viu un cap de setmana de reivindicació política i esportiva catalana a Espanya

La Plataforma organitza un autocar amb vista a la manifestació del 16 de març amb la possibilitat de veure en directe el Leganés-Girona de futbol. Tot per 100 euros.

La Plataforma Proseleccions Esportives Catalanes, amb el suport d’ACAFIE, organitzem un viatge en autocar amb l’objectiu de facilitar la participació en la manifestació del 16 de març a Madrid sota el lema “L’Autodeterminació no és delicte” i donar suport al Girona en directe amb motiu del partit Leganés-Girona de futbol. La inscripció en aquests moments ja es troba tancada.

Així doncs, oferim un al·licient esportiu afegit a les persones que vulguin viatjar en el nostre autocar per assistir a la manifestació del 16 de març a les 6 a Madrid, que transcorrerà des d’Atocha fins a Cibeles.  Es tracta de donar suport també a un equip català actual de renom: el Girona de futbol, capitanejat per l’Àlex Granell, qui va fer recentment, després de guanyar al camp del Real Madrid, unes aplaudides declaracions en suport als presos polítics. El Girona juga aquell mateix dissabte al camp del Leganés a les 20.45 h.

Pla de viatge
La sortida està prevista pel mateix dissabte 16 de març a les 06.00 h des del Pavelló de Fontajau a Girona, amb aturada a la Pl. Catalunya de Barcelona, a les 7, en funció de la demanda. S’estudiarà la possibilitat de recollir grups a Igualada i Lleida en funció de les inscripcions. L’arribada a Madrid (Atocha) serà entre les 3 i les 4, amb temps suficient per anar a la manifestació que comença a les 6 de la tarda.

La sortida de l’autocar cap al camp del Leganés està prevista a les 8 del vespre des del mateix punt. El partit comença a les 20.45 h. Una estona després del final, a les 23.15 h, amb temps de marge, i des del mateix punt on haurem arribat, iniciarem el viatge de tornada als mateixos punts de sortida de Catalunya, als quals calculem arribar entre les 7 i les 8 del matí.

Data límit d’inscripció:  11 de març fins a la 1 del migdia
Les inscripcions per aquest servei especial, que aglutina reivindicació i esport, es poden fer com a màxim fins a l’11 de març a les 13 h.

L’organització es reserva el dret a cancel·lar el viatge si no s’arriba al mínim de participants, la qual cosa es comunicaria immediatament el mateix dia 11. En aquest supòsit els diners seran retornats íntegrament.

 El preu total, amb viatge d’anada i tornada, i entrada al Leganés, és de 100 euros.

Per inscriure’s:
Cal fer la transferència al compte ES31 0182 0206 3502 0359 8661.
Cal indicar com a concepte VIATGE MADRID + PARTIT GIR +nom i cognoms.
Una vegada feta la transferència, cal enviar un correu electrònic a coordinacio@seleccions.cat amb el nom, el DNI i el comprovant d’ingrés.
Opcionalment també ho podeu enviar via whatsapp al número 629274229.

Per la llibertat, per l’esport i pel país, ens veiem a Madrid. Visca Catalunya lliure!