03.03.19
Futbol Sala

França, el Nepal i el Canadà, rivals de Catalunya al mundial de l’Argentina

La selecció catalana masculina de futbol sala es jugarà l’accés als quarts de final en la seu d’Oberá

Catalunya ja coneix els seus rivals de grup en la primera fase del mundial de futbol sala de l’Argentina, que començarà el 31 de març a Montecarlo (Misiones). L’equip de Jordi Rexach jugarà a la seu d’Oberá al grup D davant de França, el Nepal i el Canadà. Els dos millors equips de cada grup passaran als quarts de final del certamen, que es disputaran a Oberá i Montecarlo, el 5 d’abril. Les semifinals es jugaran el dissabte, 6 d’abril, a Montecarlo i la gran final serà el diumenge, 7 d’abril, al Poliesportiu Municipal de la mateixa localitat, coneguda com a Capital Nacional de l’Orquídea.

La resta de grups
L’Argentina, l’amfitriona, encapçalarà el grup C i s’enfrontarà a Itàlia, Austràlia i Sud-àfrica. Aquesta serà l’única zona que aglutinarà totes les seus principals de la Copa del Món. El grup A es disputarà a Montecarlo i Paraguai en serà el cap de sèrie. Els guaranís integraran un grup complicat davant del Brasil, Uruguai i el Pakistan, que per primera vegada jugarà un mundial. Finalment, al grup B hi seran Colòmbia, vigent bicampió, que jugarà contra Bolívia, el Marroc i Curaçao. La zona tindrà base a Posadas, però l’enfrontament entre Colòmbia i el Marroc, vàlid per la 1a jornada, es jugarà a Oberá, per inaugurar l’estadi Ian Barney.

El sorteig de la fase de grups del mundial de futbol sala de Misiones 2019, en el moment de l'extracció de la bola de l'Argentina.
El sorteig de la fase de grups del mundial de futbol sala de Misiones 2019.

Tres dies clau
Els partits de primera fase es disputaran entre el dilluns 1 i el dimecres 3 d’abril i el partit inaugural serà l’Argentina-Austràlia del diumenge 31 de març a Montecarlo. El mundial de futsal Misiones 2019 està organitzat per l’Associació Mundial de Futsal (AMF), la Confederació Argentina de Futsal i el Ministeri d’Esports de la província de Misiones.