21.01.19
Handbol

Els partits solidaris Granollers-Catalunya d’handbol permeten recaptar 6.000 euros per a la investigació de l’Alzheimer

Els locals es van imposar a les seleccions catalanes masculina (30-25) i femenina (28-22) en la tercera edició dels duels, emmarcats en la campanya ‘Somriures que Curen’

Granollers va tornar a mostrar la seva solidaritat aquest diumenge, de la mà de l’esport més emblemàtic de la ciutat, l’handbol, amb la disputa dels partits solidaris entre les seleccions catalanes i els equips masculí i femení del BM Granollers. La tercera edició dels duels, emmarcats en la campanya ‘Somriures que Curen’, va tornar a estar impulsada per la Mútua de Granollers amb la col·laboració del club local i de la Federació Catalana d’Handbol (FCH). El Palau d’Esports de la capital del Vallès Oriental es va omplir amb més de 1.000 persones, cosa que va permetre una recaptació de 6.000 euros per a la investigació de l’Alzheimer, a benefici de la Fundació Pasqual Maragall.

Doble triomf local
Els resultats esportius, en aquesta ocasió, van afavorir els conjunts locals. El Fraikin BM Granollers es va imposar de cinc gols (30-25) a la selecció catalana masculina -dirigida a la banqueta per Fernando Barbeito-, mentre que les noies del KH7 BM Granollers van guanyar de sis dianes (28-22) enfront del combinat nacional femení de Pau Campos. Tots els jugadors i jugadores van mostrar el seu compromís amb la causa i van oferir el seu millor nivell. Tanmateix, el rodatge més gran dels amfitrions com a col·lectiu va dictar sentència. L’única victòria de Catalunya segueix sent l’aconseguida en el duel masculí de l’any passat.