09.03.18
Raquetes de neu

La selecció de raquetes de neu es posa a prova al Japó

Serà la quarta participació internacional del 2018 i primera després de l’europeu de Guils

La selecció catalana de raquetes de neu afrontarà la matinada de dissabte a diumenge (3 h) la Nikko Race japonesa. La competició forma part d’un circuit nacional de tres proves i aquesta és la darrera i més important que es fa al Japó. La presència al país del Sol Naixent es deu a l’aposta absolta de la Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya (FEEC) per la internacionalització aquesta temporada. En el cas de l’equip de raquetes de neu, serà la quarta participació del 2018 contra corredors d’altres països, després de la presència en La Ciaspolada, l’Allgäu Vertical i en l’europeu de Guils de la setmana passada. En tots els casos, les presències al podi han estat constants.

El seleccionador i corredor, Just Sociats.
El seleccionador i corredor, Just Sociats.

En bona forma
La convocatòria de la FEEC la componen els següents corredors: Just Sociats (Centre Excursionista Terrassa), que també exerceix de seleccionador i Edu Hernández (AE Matxacuca), en la categoria masculina; i Sílvia Leal i Sílvia Zúñiga (CE Pontsicà), en la femenina. Tots quatre components van marxar cap a Londres dimecres al matí, des d’on van fer escala fins a Tòquio. Sociats intentarà recuperar les bones sensacions de finals de febrer, quan va guanyar dues proves de la Copa Catalana, mentre que Hernández vol lluir la seva condició de subcampió d’Europa a l’altre extrem d’Àsia. Pel que fa a Leal i Zúñiga, arriben al Japó amb la inèrcia positiva d’haver estat, respectivament, segona i tercera a Guils.