15.02.18

La Federació Catalana de Dards (FCD), representada per primera vegada a l’Scottish Open

Els tres catalans que participaran en la competició, puntuable per al rànquing BDO, pertanyen al Club Dards Olot

Tres catalans participaran, entre el divendres 16 de febrer i el diumenge 18, en el Winmau Scottish Open 2018, que tindrà lloc al Normandy Cosmopolitan Hotel de Renfrew, Glasgow. Serà la primera vegada que representants de la Federació Catalana de Dards (FCD) participaran en aquesta competició, puntuable per al rànquing BDO categoria A pels homes i B per les dones. L’esdeveniment és obert a tots els esportistes elegibles per poder participar en el Winmau World Masters i el Lakeside World Professional Championships.

Dos experts i un debutant
Els tres representants catalans pertanyen al Club Dards Olot, de l’equip Lligues Adg.cat. En concret són Josep Arimany “Masnou”, un esportista habitual en les competicions internacionals; Òscar Vera, que s’estrena aquesta temporada fora de Catalunya; i David Vera, el seu germà, que s’ha afegit a l’expedició i viurà la seva primera experiència internacional. En tot el cap de setmana es repartiran 13.500 lliures en premis, uns 15.000 Euros, i els guanyadors en homes i dones rebran invitació directa per al Winmau World Masters i el Play-off Lakeside World Professional. Com és habitual als grans tornejos amb molta participació, dissabte s’iniciaran les modalitats individuals fins als setzens de final, que es disputaran diumenge. A la tarda es jugarà la fase final a l’escenari principal.