12.02.18

El Farola masculí i el Barcelona femení són cinquens en la Copa d’Europa de tamborí indoor disputada a França

Tres dels quatre representants catalans van caure als quarts de final contra equips italians

Tres dels quatre representants catalans van caure als quarts de final contra equips italians

El Farola Ibersport Club Tamborí masculí i el Barcelona Tamborí Club femení han estat cinquens en la 25a edició de la Copa d’Europa de clubs de tamborí indoor, que ha tingut lloc aquest cap de setmana a les Boques del Roine, prop de Marsella, a França. Tants ells com el Barcelona masculí van arribar fins als quarts de final de la competició però els equips italians, en tots tres casos, no els van permetre arribar més lluny.

Derbi català masculí
Una vegada eliminats als quarts de final -el Farola contra el Marco (3-13) i el Barcelona, contra l’Arcene (2-13)-, els dos equips catalans masculins es van enfrontar entre ells. La victòria del conjunt de Marc Solsona (13-10) va marcar el destí en la resta de la competició dels dos representants del país. Mentre el Farola finalment va assolir la cinquena plaça en derrotar el representant espanyol, el Madrid (13-11), el Barcelona va perdre en el duel pel setè lloc contra el Colònia alemany (13-3), en un partit marcat pel desgast i per l’hora en què es va disputar (les nou del matí). En la primera fase, abans de perdre contra el Marco italià, el Barcelona havia vençut el Madrid (11-13) i el Fallersleben alemany (13-4) Pel que fa al Farola, en va fer prou per classificar-se derrotant el Maita Lisboa portuguès (13-3) i perdent per un resultat prou digne contra l’Arcene (13-9).

El campió frena el BTC femení
La derrota contra el Sabbionara italià, campió a la conclusió del torneig, en els quarts de final (13-6), va impedir que el Barcelona Tamborí Club femení pogués optar a repetir la quarta plaça del 2017. En la primera fase, s’havia classificat després de batre el Hannover alemany (13-6) i perdre contra el Poussan francès (7-13). Menys sort va tenir el Farola Ibersport femení, que va debutar perdent contra l’Oxford anglès (7-13) i el Mezzolombardo italià (13-8). Després de la derrota a quarts, el Barcelona va certificar la cinquena plaça contra l’Oxford (13-3), mentre que el Farola va ser setè gràcies a les seves victòries contra el Hannover i el Madrid.