24.01.18

El Romanian Darts Festival, primera cita internacional de l’any i segona de la temporada per als esportistes de la FCD

Set catalans es desplacen a Bucarest amb l’objectiu de sumar punts per als rànquings internacionals de la WDF i la BDO

Set esportistes de la Federació Catalana de Dards (FCD) participen aquest cap de setmana en el Romanian Darts Festival 2018 que se celebra a Bucarest. L’esdeveniment compta amb dues proves puntuables per als rànquings mundial (WDF) i britànic (BDO), el Romanian Classic Darts Open (RCDO) i el Romanian International Darts Open (RIDO). L’anterior presència internacional catalana havia estat el novembre a Bolonya en el 8è Italian Grand Masters, on es van assolir uns magnífics resultats.

Creix la representació
Els esportistes que participaran en les dues competicions puntuables, que se celebraran al majestuós Intercontinental Hotel Bucharest, són els següents: Gabriel Olivé (CD Baix Camp, Reus) i Toni Gragera (Barcelona) -que repeteixen participació respecte al 2017-; Sergio Garrido (CD Baix Camp, Reus), Jesús Soria (Esplugues CD, Sant Vicenç dels Horts), Loli Cascales (Palafrugell CD, Sant Vicenç dels Horts), Toni Muñoz (Palafrugell CD, Palafrugell) i Antonio Rodríguez (Piritoño CD, Terrassa). L’any passat, l’expedició la formaven quatre esportistes i Josep Arimany va acreditar la 33a posició final, de manera que es va quedar a una sola victòria de sumar punts.

Molta competència
Al Romanian Classic (RCDO), que arriba a la 4a edició, hi participaran 345 homes i 81 dones; mentre que al 8è Romanian Internacional (RIDO) s’hi han inscrit 337 homes i 80 dones. Tots dos tornejos es disputen de manera paral·lela, amb les semifinals i les finals reservades per diumenge a la tarda. En tot el cap de setmana es repartiran 15.000 euros, que situen aquestes competicions en diferents categories dels rànquings WDF i BDO. També hi ha una prima de 1.000 euros per a les partides de 9 dards, a l’escenari principal, en cada una de les dues competicions.