07.11.17

Dinou esportistes representaran Catalunya en el mundial de Bordeus de Físic-Culturisme del 25 de novembre

L’Open de Catalunya de dissabte va decidir la convocatòria, a partir dels resultats i les puntuacions obtingudes

L’Open de Catalunya de Físic-culturisme i Fitness de dissabte a la Sala Pal.ladius de Pallejà va decidir la convocatòria de la selecció catalana amb vista al mundial de Bordeus, que se celebrarà el 25 de novembre. Un total de 19 esportistes representaran Catalunya en l’esdeveniment francès, d’acord als resultats obtinguts a Pallejà i a les possibilitats d’èxit que els hi atorga la Federació Catalana de Físic-Culturisme. La llista d’escollits és la següent: Hammy Ouedraogo i Daniel Peralta (Sub 21); Sílvia Pineda (Musculades Sub 21); Eva Jaén (Musculades -52 kg); Núria Domènech i Isa Fontbona (Musculades +52 kg); Carla Torell i Adriana Barbosa (Body Figure); Miguel A. Jiménez, José Garcera i Daniel Horna (Sènior -65 kg); Moisés Escabias (Sènior -70 kg); Adrià Albiol (Sènior -75 kg); Javier Mendoza (Sènior -80 kg); Fèlix Barrachina (Sènior -85 kg); Álvaro Magaña (Màster I); Antonio Fuentes i José M. García (Màster II); i Manuel Velasco (Màster III).

Tal com és habitual, la platea estava plena a vessar de públic quan, a les quatre de la tarda, van començar a desfilar per l’escenari tots els esportistes. Una vegada acabada la competició, i després de no poques deliberacions per part dels jutges, van resultats escollits un total de 6 atletes femenines i 13 masculins per representar Catalunya a Bordeus. L’objectiu de la selecció catalana tornarà a ser ambiciós tant en les competicions individuals com per equips, després de quatre presències consecutives al podi en competicions internacionals. El triomf al mundial de Cornellà 2015 i els dos bronzes de l’any passat van venir seguits per la segona posició a l’europeu de Salamanca de fa pocs mesos on, a més, la delegació catalana era més reduïda del que ho serà a França: setze atletes. S’ha de tenir molt present que la general per seleccions té en compte tots els resultats obtinguts i, per tant, la quantitat d’esportistes presentats és molt important.

Fotos: Manuel Balaguer / Federació Catalana de Físic-Culturisme

CLASSIFICACIONS OPEN CATALUNYA

SUB 21
1r. Hammy Ouedraogo (Esportiu Law Espartan)
2n. Daniel Peralta (Esportiu Les Peses Igualada)
3r. Carlos Cuesta (Esportiu Les Peses Igualada)

MÀSTER I
1r. Álvaro Magaña (Esportiu Atenea)

MÀSTER II
1r. Antonio Fuentes (Esportiu Argos)
2n. José M. García (Esportiu Atenea)

MÀSTER III
1r. Manuel Velasco (Esportiu Atenea)

BODY FIGURE
1a. Carla Torell (Esportiu Jyo Fitness)
2a. Adriana Barbosa (Esportiu Jyo Fitness)

MUSCULADES SUB 21
1a. Sílvia Pineda (Esportiu Musculmania)

MUSCULADES -52KG
1a. Eva Jaén (Esportiu Atenea)

MUSCULADES +52KG
1a. Núria Domenech (Esportiu Musculmania)
2a. Isa Fontbona (Esportiu Sport Life Nutrition)

SÈNIOR -65KG
1r. Miguel A Jimenez (Esportiu Musculmania)
2n. José Garcera (Esportiu Sandow)
3r. Daniel Horna (Esportiu Musculmania)
4t. Larbi Elmir (Esportiu Tellaetxe)
5è. Jesús Conde (Esportiu Les Peses Igualada)

SÈNIOR -70KG
1r. Moisés Escabias (Esportiu Musculmania)
2n. Joan Carles Jorquera (Esportiu Les Peses Igualada)

SÈNIOR -75KG
1r. Adrià Albiol (Esportiu Sandow)

SÈNIOR -80KG
1r. Javier Mendoza (Esportiu Jyo Fitness)
2n. Javier Moya (Esportiu Tellaetxe)

SÈNIOR -85KG
1r. Fèlix Barrachina (Esportiu Argos)

SÈNIOR +85KG
1r. Daniel Morinigo (Esportiu Jyo Fitness)