31.10.17

Les seleccions catalanes d’esquí de muntanya i de raquetes de neu es presenten aquest dissabte a Vic

L’acte tindrà lloc a les set de la tarda a l’estand que té la FEEC a la Fira de la Muntanya de la capital osonenca

Les seleccions catalanes d’hivern de la Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya (FEEC) es presentaran aquest dissabte en el marc de la Fira de la Muntanya que té lloc a Vic. L’acte tindrà lloc a l’estand que té la FEEC a la fira a partir de les set de la tarda. És prevista la participació de tots els components de les seleccions d’esquí de muntanya i de raquetes de neu per aquesta temporada 2018, dels seus tècnics i dels membres de la Junta Directiva de la FEEC, encapçalats pel seu president, Jordi Merino.

Proves de nivell
La selecció catalana d’esquí de muntanya tornarà a participar en diferents proves Open de la Copa del Món de l’especialitat, així com a diferents proves d’àmbit europeu. L’equip començarà la seva pretemporada del 19 de novembre al 2 de desembre amb una estada als Alps, a Tignes. Les principals proves internacionals on participarà la selecció seran, del 14 al 17 de març, la Pierra Menta (França); i, del 23 al 25 de març, el Tour de Rutor (Itàlia). Pel que fa a la selecció de raquetes de neu, iniciarà el seu camí internacional participant a principis del mes de gener a la clàssica Ciaspolada, a Itàlia.

La Fira de Muntanya de Vic
La Fira de la Muntanya Vic-Collsacabra obrirà les portes el 3, 4 i 5 de novembre, de 10 h a 20 h, al Recinte Firal El Sucre de Vic on. Tindrà dues àrees expositives: la d’Esquí i Esport i la Fira del Llibre de Muntanya, al marge del Mercat d’Ocasió i una zona outlet, amb material de botigues d’esports. Al Recinte Firal també es faran altres activitats com conferències, presentacions de llibres, sessions de contacontes, col·loquis, el concurs Open Bloc d’Escalada i escalada a la xemeneia d’El Sucre.

Informació i fotografies: Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya