23.10.17

Laura Orgué guanya la Copa del Món de Kilòmetre Vertical per sisè any consecutiu

La igualadina va ser quarta en la darrera prova i supera de menys d’un punt la suïssa Victoria Kreuzer en la general

Laura Orgué (UE Urgellenca) va ratificar aquest cap de setmana la seva condició indiscutible de reina absoluta de les curses verticals. En va fer prou amb una quarta posició en l’última prova, la Fully suïssa, per imposar-se en la general de la Copa del Món de Kilòmetre Vertical per sisena vegada consecutiva. L’èxit va ser agònic perquè la corredora local Victoria Kreuzer va ser segona, cosa que la va deixar a menys d’un punt (554 a 553,2) de superar la catalana en la classificació. D’alguna manera, la victòria compensa la seva decepció de la setmana anterior, quan la igualadina va cedir el títol en la modalitat Sky Classic –al qual també optava en l’última prova- a la també catalana Sheila Avilés.

“Sóc molt feliç tot i que no estic segura si realment em mereixia el títol més que la Victoria, ja que el resultat final ha estat molt igualat. Crec que he fet una bona temporada però no al final”, va declarar Orgué a la pàgina oficial de la Copa del Món (http://www.vkworldcircuit.com), on també va anunciar que aquest serà “el primer hivern” en molt de temps on no competirà per “recuperar-se bé”. Amb vista el 2018, tal com és habitual en la igualadina, ja pensa en nous reptes: “Aquest any he fet curses que ja coneixia. El que ve tinc la motivació de provar-ne algunes de noves!”.