23.10.17

Els Súpers gaudeixen de set esports diferents i de la presència de cinc olímpics a l’estand de la Plataforma Proseleccions

L’entitat agraeix el suport de tots els voluntaris i les federacions que han fet possible un nou èxit de la proposta lúdica de les seleccions catalanes

L’estand de la Plataforma Proseleccions Esportives Catalanes, de la mateixa manera que durant els últims nou anys, ha tornat a ser protagonista en la celebració de la Festa dels Súpers, a l’Anella Olímpica de Montjuïc. Amb una participació de prop de 200.000 persones durant tot el cap de setmana, i malgrat que hi havien programades més de 150 activitats, el degoteig d’infants va ser constant. Els assistents van poder fer un tast de set esports diferents a través d’un circuit cooperatiu, ja que havien de completar les proves de dos en dos i amb una cama lligada, i van gaudir de cadascuna de les propostes: hoquei sobre patins, bàsquet, pitch & putt, korfbal, tennis de taula, handbol i escacs. Una vegada culminat el repte, rebien com a recompensa una samarreta, un pòster, una xapa i un globus.

Una de les novetats d’aquest any va ser la presència d’esportistes olímpics durant les jornades de dissabte i diumenge. Van visitar els infants i els van poder ajudar a completar el circuit Carles Torrent​ (ciclisme) i Judit Pla​ (atletisme) -dissabte-; Ona Meseguer​ (waterpolo) i Roc Oliva​ (hoquei sobre herba) -diumenge-; i Cindy Lima (bàsquet), que va ser amb els Súpers durant tots dos dies i, com és lògic, es va centrar amb la pedagogia del seu esport. Tot i això, tots ells van valorar molt la possibilitat de tastar altres disciplines esportives, com és el cas d’en Roc Oliva, al qual no li va costar gens adaptar-se a la tècnica completament diferent d’un estic d’hoquei sobre patins. Abans havia fet una exhibició amb el que utilitza en el seu esport.

La iniciativa no hauria estat possible de no ser per l’aportació desinteressada d’aquests esportistes; de les federacions que van cedir el material; dels instructors de les federacions; i, molt especialment, dels voluntaris. La Plataforma Proseleccions Esportives Catalanes els vol agrair la col·laboració de manera molt efusiva atès que la seva contribució ha tornat a ser decisiva. Junts, hem fet un gran equip!