18.10.17

Aquest cap de setmana, vine a la Festa dels Súpers i juga per les seleccions catalanes!

Fomentarem els valors de l’esport a través d’activitats de bàsquet, handbol, patinatge, tennis de taula, escacs, pitch & putt i korfbal

Per novè any consecutiu, les seleccions catalanes seran presents a la Festa dels Súpers. Dissabte 21 i diumenge 22 d’octubre, la Plataforma Proseleccions Esportives Catalanes posarà activitats esportives a l’abast de tots els infants. Una de les novetats és que, si bé fins ara només estaven representats esports on Catalunya ja pot competir en europeus i mundials, aquest any s’ha decidit ampliar la mostra a modalitats que formen part del Comitè Olímpic de Catalunya, tals com el tennis de taula, l’handbol, els escacs i el bàsquet, que s’afegiran a disciplines ja clàssiques com el pitch & putt i el korfbal o que tornen al programa com l’hoquei sobre patins.

Els infants afrontaran els diversos esports en forma de circuit i el seu funcionament fomentarà els valors del treball en equip. L’estand de la Plataforma Proseleccions serà el número 52, en la zona més pròxima a la Torre Calatrava. Dissabte l’horari serà de 10 a 14h (horari reduït) i diumenge, de 10 a 18h. Les activitats són obertes a tots els nens i nenes a partir de 3 anys i tots aquells que completin el circuit d’esports rebran de regal un pòster, una samarreta “Vull Catalunya a Tòquio 2020” i un globus inflat amb heli. Durant els dos dies també passaran per l’espai diversos esportistes que interactuaran amb els participants i es posaran a la seva disposició per a fer-se fotografies o signar autògrafs.

Cada any passen per la Festa dels Súpers centenars de milers de nens i nenes i, per tant, és un espai fantàstic per donar a conèixer el potencial de l’esport català. La Plataforma Proseleccions agraeix la col·laboració de la Federació Catalana de Basquetbol, la Federació Catalana d’Escacs, la Federació Catalana d’Handbol, la Federació Catalana de Korfbal, la Federació Catalana de Patinatge, la Federació Catalana de Pitch & Putt i la Federació Catalana de Tennis de Taula. Les activitats tindran lloc a l’Anella Olímpica de Montjuïc, que serà accessible a través del transport públic i diversos autobusos llançadora.