12.10.17

Busquem voluntaris per la Festa dels Súpers 2017

Ens agradaria molt comptar amb la teva col·laboració per ajudar-nos a atendre els milers nens i nenes que s’hi apropen cada any

Som conscients del moment històric que vivim i et podem garantir que des de la Plataforma Pro Seleccions no hem perdut el temps. Hem estat part activa del procés, aportant la visió de l’esport, engrescant esportistes i federacions a donar suport a la independència i a defensar els arguments de l’esport.

Hem participat en totes les campanyes que hem pogut al costat d’Òmnium, de l’ANC i del Govern, i hem promogut la recuperació del COC i la campanya de l’Esport pel Sí amb motiu del referèndum de l’1 d’octubre. La Declaració d’independència d’ahir 10 d’octubre, de la que tots ens n’hem de felicitar, obre una nova etapa en el camí cap al reconeixement internacional, de Catalunya i de l’esport català. El somni de participar algun dia als Jocs Olímpics, i a Europeus i Mundials, pot fer-se realitat ben aviat.

Així doncs, amb més il·lusió que mai, cal seguir treballant i construint el país i l’esport que volem. En aquesta línia, et comuniquem que enguany, els dies 21 i 22 d’octubre, participarem novament a la Festa dels Súpers i que ens plauria molt comptar amb la teva col·laboració voluntària, en algun dels torns que tenim previstos, per ajudar-nos a atendre els milers de nens i nenes que s’hi apropen cada any.

Apunta’t-hi en aquest FORMULARI.

Moltes gràcies per la teva col·laboració!