02.10.17

Crida a la mobilització. Aturem el país. Catalunya, un sol poble

Condemnem enèrgicament la repressió de l’estat i sortirem al carrer a donar una resposta pacífica, democràtica i contundent

Avui és l’endemà. Avui és el dia on comença la llibertat del poble de Catalunya. La Plataforma Proseleccions Esportives Catalanes celebra l’extraordinària capacitat de resistència pacífica dels catalans, capaços d’aconseguir que el referèndum de l’1-O tingui uns resultats legítims i acreditables a escala internacional, de la mateixa manera que condemna l’abominable i violenta repressió policial que van patir centenars dels nostres ciutadans que només defensaven la democràcia. Volem expressar el nostre afecte i solidaritat amb totes les persones ferides i afectades i que es recuperin ben aviat.

Ara, amb el cap ben alt, i després de veure com l’autoritarisme de l’estat espanyol ha fet la volta al planeta, és el moment de culminar l’alliberament del nostre país. El que ens ha de donar la majoria d’edat en tots els àmbits nacionals, inclòs l’esportiu. Benvinguda República! Benvinguda Delegació Catalana als Jocs Olímpics, mundials i europeus! Hem tornat a demostrar que som imparables.

Com a entitat participant de la Taula per la Democràcia ens adherim al manifest conjunt de condemna enèrgica de la violència, i fem una crida al conjunt de la ciutadania de Catalunya, en la seva pluralitat i diversitat, a la defensa d’un marc democràtic que tingui per principi el diàleg i no la força, la política i no l’autoritarisme, el respecte i no la intolerància. La unitat és la millor defensa de la democràcia.

Convoquem a tota la societat, patronals, empresaris/es, sindicats, treballadors/es, autònoms, entitats, institucions i tots i totes les ciutadanes de Catalunya a una ATURADA DE PAÍS el dimarts dia 3 d’octubre.

Fem una crida al conjunt de forces polítiques i socials de l’Estat Espanyol i d’Europa perquè facin tot allò que sigui necessari per garantir els drets fonamentals i les llibertats de la ciutadania de Catalunya.

Sortim al carrer, donem una resposta pacífica, contundent i democràtica. No tolerarem cap més agressió. Exigim la immediata retirada dels cossos policials.

ATUREM EL PAÍS

CATALUNYA, UN SOL POBLE

 (Foto: Twitter)