12.09.17

El Comitè Olímpic de Catalunya, present durant tota la Diada

Va desplegar una pancarta a favor del ‘Sí’ durant la manifestació de la tarda i va instal·lar una carpa informativa a la fira d’entitats del Passeig de Lluís Companys

El Comitè Olímpic de Catalunya (COC) es va mostrar molt actiu durant tota la celebració de la Diada Nacional de Catalunya, ahir a la ciutat de Barcelona. Durant la multitudinària manifestació de la tarda, a la plaça de Catalunya, els seus màxims representants van desfilar amb una pancarta on es podia llegir l’eslògan ‘El teu Sí ens fa guanyar’, en el marc de la campanya de l’Esport pel Sí que es va presentar i aprovar la setmana passada. El president del COC, Gerard Esteva, i el vicepresident de l’entitat, Xavier Vinyals, van encapçalar una comitiva que també incloïa el secretari general de l’Esport, Gerard Figueras; el director del Consell Català de l’Esport, Antoni Reig; i d’altres destacats representants polítics i federatius.

La campanya de l’Esport pel Sí també va ser ben visible durant tot el dia a la fira d’entitats que va tenir lloc al Passeig de Lluís Companys. El COC va disposar d’un estand de 3×6 metres, des d’on va distribuir informació sobre els beneficis de la independència per a l’esport català, va oferir globus als infants, els va permetre fer-se fotografies en un photocall esportiu, i va posar samarretes i xapes a disposició dels assistents. Sempre amb el lema ‘El teu Sí ens fa guanyar’ com a protagonista.