06.09.17

La Platja del Far viu una nova edició del Torneig Internacional Tambeach Catalunya

Una vuitantena de participants van disputar la competició de Vilanova i la Geltrú, de protagonisme català i alemany

Una vuitantena de participants van prendre part en l’onzena edició del Torneig Internacional Tambeach Catalunya, que té lloc cada any a la Platja del Far de Vilanova i la Geltrú. José David Martínez va ser el gran protagonista de la competició, després de les seves victòries en les categories de dobles mixtes i dobles masculins. Només li va faltar l’èxit en el quadre individual per aconseguir un triplet històric però, malgrat arribar a la final, el triomf va anar a parar a mans de l’alemany Dominik Zevallos, que va ser qui va evitar el ple de títols catalans. Les finals de dobles masculins i femenins van ser presenciades per Blanca Albà, regidora d’esports de Vilanova i la Geltrú.

Igualtat màxima
Andrea Pitarch i José David Martínez van guanyar els dobles mixtos contra Aida Domínguez i Marc Solsona, en una final molt igualada a 3 sets. El mateix va passar en la categoria dels dobles femenins, en què Aida Domínguez i Anna Sugrañes van reeditar el títol aconseguit el 2016 després de batre Andrea Pitarch i Sonia Marturano. Pel que fa al quadre masculí, els guanyadors van ser José David Martínez i Ignasi Pinyol, que es van imposar per 2 sets a 0 a la parella revelació del torneig, formada pel madrileny Tomás del Rey i el català David Garcia.

L’oposició alemanya
El doblet de José David Martínez va arribar després de diverses edicions sense sumar cap títol. L’alegria hauria estat triple en cas d’haver guanyat la final masculina, però l’alemany Dominik Zevallos va vèncer amb solvència (2-0). Pel que fa al femení, Neus Serra, jugadora de Lleida, va aconseguir guanyar la competició després de mostrar-se molt sòlida i superar a la final l’alemanya Marina Zevallos, també 2-0.

El pròxim repte
Ara el tambeach donarà pas al tamborí indoor per tal de preparar la Lliga Catalana 2017/2018 i un dels reptes organitzatius més importants: el 2n Mundial de Tamborí Indoor, que es disputarà del 8 al 10 de desembre entre Vilanova i la Geltrú i Vilafranca del Penedès.

Classificacions finals

Doble Mixtos

1rs. Andrea Pitarch i José David Martínez
2ns. Aida Domínguez i Marc Solsona
3rs. Neus Serra i Marc Satorra

Doble masculins

1rs. José David Martínez i  Ignasi Pinyol
2ns. Tomàs del Rey i David Garcia
3rs. Juan Ramon Martínez i Dominik Zevallos

Dobles femenins

1es. Aida Domínguez i Anna Sugrañes
2es. Andrea Pitarch i Sonia Marturano
3es. Joana Carbó i Neus Serra

Individual masculí

1r. Dominik Zevallos
2n. José David Martínez
3r. Victor Garcia

Individual femení

1a. Neus Serra
2a. Marina Zevallos
3a. Santje Brito

Dobles mixtos plata

1rs. Mireia Gargallo i Miquel Garcia
2s. Herena Coma i Israel Martínez
3rs. Mariona Tripiana i Alex Rius

Dobles masculins plata

1rs. Alex Rius i Jordi Pompas
2ns. Javi Vázquez i Jordi Pompas
3rs. Nacho de Haro i Sergi Ribera