26.07.17

La selecció catalana femenina de futbol sala continuarà preparant el mundial de Balaguer dissabte a Teià

La convocatòria la componen 19 jugadores, el mateix nombre que ja va treballar amb Christian Roldan a Calaf

La preparació de la selecció catalana femenina de futbol sala amb vista al mundial de Balaguer segueix endavant. El combinat català s’entrenarà per segona vegada aquest dissabte (17 h) al Poliesportiu El Cim de Teià, amb l’objectiu de continuar adquirint els automatismes tàctics i anar definint el grup que competirà en la gran cita del 2017, que tindrà lloc la segona quinzena de novembre. El seleccionador de Catalunya, Christian Roldan, ha presentat una convocatòria de 19 jugadores, que és el mateix nombre d’efectius que va participar en el primer entrenament del combinat, a Calaf. La llista definitiva la compondran entre dotze i catorze jugadores i es començarà a definit després del tercer entrenament, que també serà itinerant. A partir del setembre, la idea és centralitzar la preparació a la capital de La Noguera.

La convocatòria
Les jugadores que s’entrenaran aquest dissabte a Teià són les següents: Anna Herrando Ribas i Raquel Cortés Sánchez (FS Olímpic Argentona); Marta Arenas Jal, Helena Martínez Güell i Eva Dafne Alcalá López (Pony’s); Laura Sugrañes Rodríguez, Naiara Zárate Moreno, Natàlia Klim Yuc i Susana Mallen (Teià F5); Cristina Iglesias Caparrós i Ionela Giorgina Miu (Atlètic Vidreres); Elena Losantos Díaz (Manuel Blancafort); Cristina Tauste Sabalete (Athletic Futsal Diablos Castellbisbal); Olga Parisé Farré, Júlia Palma Campos, Jordina Rovira Solé i Irene Vendrell Vidal (CFS Balaguer), Eva Guardiola Sama (Futsal Fraga Bajo Cinca); i Naima Reixach López (Betis Catalunya FS).

Un altre rival confirmat
D’altra banda, l’associació mundial de futbol sala (AMF) ha confirmat que Sud-àfrica serà un dels dotze equips que participaran en el mundial de Balaguer. La resta són Catalunya, Veneçuela, Paraguai, Colòmbia, Brasil, Estats Units, Xina Taipei, Austràlia, França i Itàlia. Quedaria per definir el quart representant europeu, que podria ser Rússia o Suïssa, a l’espera que la selecció veneçolana no tingui problemes logístics per a la seva participació.