17.07.17

La selecció catalana sub-13 debuta aquest migdia (13 h) a Polònia en el Campionat d’Europa-Àfrica de beisbol

El primer rival de Catalunya, que fa tres anys que es queda un pas d’anar als Estats Units, serà el representant neerlandès

La selecció catalana Little League (sub-13) de beisbol debuta aquest migdia (13 h) en el campionat d’Europa-Àfrica que es disputa a Kutno (Polònia). El campió d’aquesta competició es guanyarà el dret a disputar les World Series de la categoria als Estats Units, que tindran lloc del 17 al 27 d’agost a Williamsport (Pennsilvània). La temporada passada, Catalunya es va quedar molt a prop del títol continental i del dret a enfrontar-se a l’elit mundial, però no va poder accedir a la final malgrat haver acumulat quatre victòries. Els dos anys anteriors, havia estat subcampiona. L’objectiu, per tant, és fer un pas endavant més i intentar fer història, de la mateixa manera que l’equip Senior League (sub-17) el 2016.

El primer rival de Catalunya és l’equip de La Haia. Precisament, el representant neerlandès va ser qui va apartar la selecció catalana de la final fa un any. Una victòria aclariria molt el camí del conjunt d’Òscar Román en la competició polonesa, que té prevista la final el 25 de juliol. La convocatòria de la Federació Catalana de Beisbol i Softbol (FCBS) la configuren els següents jugadors: Júnior Bonilla, Javier Arroyo, Ronald Vizcaíno, Gakuei Matsuhisa, Juanchi Salazar, Sergi Romero, Wilker Uribe, Toni Cortés, Ángelo Rodríguez, David Cortés, Lluís Badenas, Javier Miranda, Joel Gómez i Lucas Iriarte.