12.07.17

Les Seleccions Catalanes col·laboren un any més amb l’Acampada Jove

Amb un torneig de futbol sala i activitats de korfbal i bitlles catalanes

Montblanc torna a ser l’escenari aquest cap de setmana de l’Acampada Jove, un festival político-musical que acumula ja 22 edicions i on l’esport serà present una vegada més. La Plataforma Proseleccions Esportives Catalanes hi col·labora amb un espai per practicar dos dels esports reconeguts internacionalment com són les bitlles catalanes i el korfbal.

L’organització de l’Acampada torna a preparar també un torneig mixt de futbol sala. Com sempre, l’esport l’entenem només acompanyat d’uns valors que com no podia ser d’una altra manera estaran presents durant aquestes jornades: la igualtat, el respecte, la tolerància i el joc en equip.

Així doncs, aquest serà un torneig mixt en forma de lligueta en quatre grups de quatre equips cadascun d’ells. Els guanyadors d’aquests, competiran entre ells en les semifinals i després en la gran final.

Hi haurà premis pels finalistes i guanyadors, també per l’equip amb més “fair play” i a la millor afició!

Horaris: Dijous 13 de juliol de 16:00 h-20:00 h
TOTS els equips queden convocats el dijous a les 15:30 h, els partits començaran a les 16:00h en punt.
Lloc: Pavelló Municipal de Montblanc.

Per qualsevol dubte o problema podeu contactar a: torneig@acampadajove.cat.