03.07.17

La selecció catalana de beisbol sub-17 debuta demà en el campionat d’Europa a Novara  

L’equip ambiciona repetir la proesa de l’any passat, que li va permetre disputar les World Series als Estats Units

La selecció catalana de beisbol sub-17 (Senior League) debuta demà en la fase classificatòria d’Europa i Àfrica per a les World Series dels Estats Units d’aquest 2017. Una competició que té lloc a Novara (Itàlia) i que també atorgarà el títol de campió continental. L’any passat, en la quarta participació consecutiva, Catalunya va esmicolar tots els pronòstics i va aconseguir la primera posició, cosa que li va donar el passaport per a enfrontar-se amb els millors equips del planeta. En aquesta ocasió, l’objectiu és arribar al torneig que celebrarà a Easley (Carolina del Nord), però això exigeix superar sis equips més que també han superat eliminatòries estatals i que comparteixen el mateix somni que el combinat de la Federació Catalana de Beisbol i Softbol (FCBS), encapçalat per Marc Carrillo.

Catalunya ha estat englobada al grup B, on només es trobarà els representants del Regne Unit i dels Països Baixos, que seran els rivals per aquest ordre. El debut serà demà (20.45 h) i l’altre enfrontament, dimecres (17 h). Només un equip quedarà eliminat però seria important aconseguir la primera posició amb vista als enquadraments de semifinals, on entraran en escena els dos primers del grup format pels representants austríac, txec, belga i italià.

Foto de portada: Carles Castelló / Foto: Jordi Cortadella