16.06.17

Les entitats de la societat civil repartiran banderes escoceses als aficionats que vagin a la final de Copa

Hi haurà diversos punts de distribució a Catalunya i al costat de la Fan Zone dels seguidors del Barça

L’Assemblea Nacional Catalana, Òmnium Cultural, l’associació de juristes DRETS i la Plataforma ProSeleccions Esportives Catalanes repartirem més de 10.000 banderes d’Escòcia entre els aficionats del Barça que assisteixin a la final de Copa que enfrontarà el Barça i el Sevilla, el proper diumenge a l’estadi Vicente Calderón. L’objectiu és que els seguidors despleguin les banderes quan els jugadors saltin al camp abans de començar el partit i al minut 17:14.

Davant la decisió de la delegada del govern espanyol a Madrid, Concepción Dancausa, de prohibir l’entrada d’estelades a l’estadi, les entitats de la societat civil hem apostat per fer-nos sentir omplint les graderies de banderes escoceses. Hem escollit aquest símbol perquè ens permet denunciar la diferència de tracte que rep Catalunya per part d’Espanya respecte al que té Escòcia amb el govern del Regne Unit. Diferència de tracte en el fet de poder lluir les banderes que ens identifiquen i perquè Catalunya, com Escòcia, vol decidir de manera democràtica el seu futur.

Les entitats fem una crida a tots els aficionats que assisteixin a la final per a que recullin les banderes d’Escòcia i les despleguin al Vicente Calderón durant el partit. Per aconseguir-les, tindran diverses opcions:

A MADRID
Al costat de la Fan Zone del Barça (Parque de l’Antiguo Matadero, Paseo de la Chopera): Diumenge de 13h a 19h.

DE CAMÍ A MADRID
Àrea de servei de Lleida (Autopista AP2, km 142,5): Diumenge de 8 a 13h.

A CATALUNYA
Seu de l’Assemblea Nacional Catalana (carrer Marina 315, Barcelona): Divendres de 18h a 21h i Dissabte de 10h a 14h.

Seu d’Òmnium Cultural (carrer Diputació 276, principal, Barcelona): Divendres de 17.30h a 20.30h i Dissabte de 10h a 14h.

Punt de sortida d’autocars del Camp Nou (Av. Arístides Maillol s/n, Barcelona): Diumenge de 5h a 6h.

Estació de Sants (Plaça dels Països Catalans, Barcelona): Diumenge de 9h a 10h.

Punt de sortida dels autocars de Girona (Oficina de Turisme, carrer Berenguer Carnisser, Girona): Diumenge de 4h a 5h.

Punt de sortida dels autocars de Lleida (Camp d’Esports, avinguda Dr. Fleming, Lleida): Diumenge de 6h a 7h.

Punt de sortida dels autocars de Tarragona (plaça Imperial Tarraco, Tarragona): Diumenge de 6h a 7h.

 

DIUMENGE, A MADRID, FEM-NOS SENTIR!