16.06.17

Flix i Amposta descobreixen tots els detalls de l’estudi sobre l’impacte econòmic de la independència en les federacions

Les xerrades han estat organitzades per les seccions locals de l’ANC amb la col·laboració dels ajuntaments respectius i la Plataforma Proseleccions Catalanes

L’estudi ‘Impacte Econòmic de la Independència de Catalunya en les Federacions Esportives Catalanes’ ha arribat a les Terres de l’Ebre. Tant dimecres com ahir es van portar a terme presentacions del document a Flix i Amposta, que van permetre als assistents comprovar amb xifres els beneficis que tindria un estat propi per a l’esport català. Les xerrades divulgatives estaven organitzades per les assemblees locals de l’Assemblea Nacional Catalana amb la col·laboració dels ajuntaments dels dos municipis i de la Plataforma Proseleccions Esportives Catalanes, que es va encarregar de conduir els debats.

 

L’acte de Flix va tenir lloc dimecres a Ca Don Ventura i va ser presentat pel coordinador local de l’ANC, Andreu Carranza, i el regidor d’Esports, Albert Mani. A continuació, el vicepresident de la Plataforma Proseleccions Catalanes, Sergi Blàzquez, va situar l’estudi centrat en les federacions en el marc dels beneficis que la independència significarà per a l’esport del país, mentre que les explicacions més tècniques van anar a càrrec d’un dels investigadors que l’han redactat, el jurista i gestor especialitzat en l’àmbit esportiu Vicente Javaloyes.

 

Pel que fa a la presentació a Amposta, es va celebrar al Casal Municipal i va ser introduïda pel coordinador de l’assemblea territorial d’Amposta de l’ANC, David Reverté. En aquest cas, els ponents van ser el coordinador de la Plataforma Proseleccions, Francesc Serra, i l’altre coautor de l’estudi, l’advocat especialitzat en esports Toni Garcia. Com en la xerrada del dia anterior, el debat va confluir en l’anàlisi de l’esport en el moment polític que vivim.

 

La Plataforma Proseleccions es mostra oberta a organitzar més presentacions de l’Estudi de Federacions en les localitats que ho considerin oportú. Els interessats ho poden sol·licitar a l’adreça de correu electrònic coordinacio@seleccions.cat.