08.05.17

La selecció catalana femenina de tamborí mostra fins a quin punt està preparada pel mundial del desembre

Tres de les seves components s’imposen en la final a l’AEDEN Santa Giusta sard, mentre les altres tres són terceres del torneig de Vilanova i la Geltrú

La selecció catalana femenina de tamborí va fer gala del seu nivell en el torneig internacional disputat aquest dissabte a l’annex del pavelló Isaac Gálvez de Vilanova i la Geltrú. Hi participaven tres equips, que es van dividir en dos conjunts cadascun per arribar a la quantitat de sis participants. Aida Dominguez, Anna Sugranyes i Patri Maria Segura es van imposar en la final a un dels dos equips que va presentar l’AEDEN Santa Giusta sard, que entrena el seleccionador italià, Gianni Dessi. Per la seva banda, les altres components de la selecció catalana, Andrea Pitarch, Neus Serra i Mariona Tripiana, van ser terceres després de superar un dels dos conjunts All-Star de la Lliga Catalana que estaven en competició.  L’altre conjunt provinent de Sardenya va ser cinquè.

Aquest torneig significava el retorn de la selecció catalana femenina a l’activitat després d’un any i mig sense jugar com a Catalunya. L’última participació havia estat en l’europeu de l’octubre del 2015. Els resultats i el nivell exhibit a Vilanova i la Geltrú són indicatius del paper que pot fer el combinat de Marc Juárez, com a local, en la pròxima edició del campionat del Món, que tindrà lloc, precisament, a la capital del Garraf del 8 al 10 de desembre.