02.05.17

El Touch Rugby Barcelona repeteix quarta posició en el Torneig Internacional Ciutat de Barcelona

L’equip amfitrió va caure per la mínima tant en les semifinals com en la final de consolació

El Touch Rugby Barcelona (TRB) va tornar a completar una gran actuació en la cinquena edició del Torneig Internacional Ciutat de Barcelona de touch rugbi, que va organitzar dissabte a les instal·lacions esportives de la Universitat de Barcelona. De la mateixa manera que l’any passat, l’equip amfitrió va ser quart, aquesta vegada després de perdre per la mínima en les semifinals i en la final de consolació. El Baden Banditos suís va ser el conjunt que va deixar els catalans fora del partit decisiu (3-2), mentre que el Touch Azur francès els va vèncer en la lluita per la tercera plaça (6-5). Abans, el Barcelona havia aconseguit ser campió d’un dels quatre grups de la competició, tot superant, entre altres equips, el segon classificat de l’any anterior, el Toulouse.

Setze equips, provinents de França (7), Catalunya (4), Anglaterra (2), Suècia, Suïssa i Itàlia, van participar en el Ciutat de Barcelona 2017. Els altres representants catalans van ser un segon equip del TRB, el Sant Cugat i el BUC. Els primers van ser vuitens després d’acabar segons de grup -rere el Baden Banditos– i perdre en els enquadraments contra el Toulouse (3-9) i el Civil Service Social Club anglès (4-3). Pel que fa al Sant Cugat, que estava reforçat amb jugadors d’altres equips sota el nom de Barbarians, va ser tercer de grup: va caure contra l’Stockholm suec (6-0) però va vèncer el Barbarians du Bérange francès (5-4) en la lluita per l’onzena plaça. Finalment, el BUC va ser setzè després de les seves derrotes contra l’Ovalstars francès (6-7) i el Dragoni Milano italià (7-5). El títol va correspondre al Big Bang French, que va superar en la final els suïssos del Baden Banditos (9-3).