15.03.17

Josep Arimany defensarà la condició de finalista al Gibraltar Darts Open

Hi participaran vuit esportistes de la Federació Catalana de Dards, dels quals cinc estan disputant el BDO Torremolinos Open

Vuit esportistes de la Federació Catalana de Dards participen aquest dissabte (12 h) en el Gibraltar Darts Open XIV 2017. Una competició que és puntuable per al rànquing WDF i que, com en altres edicions, tindrà lloc al Central Hall. Josep Arimany (Olot) intentarà igualar, i si pot superar, la gesta de l’any passat, quan va assolir el segon lloc en perdre la final contra l’anglès Ian Joplin. La resta de la delegació catalana és la següent: Lorena Calzada (Olot), Carla Arimany (Olot), Carles Arola (Calella), Òscar Vera (Alcarràs), Toni Muñoz (Palafrugell), Toni Rodríguez (Terrassa) i Raül Invernon (Manresa).

Especialment destacada és la participació de Lorena Calzada i Carla Arimany, ja que implica el retorn de les jugadores catalanes a les competicions internacionals. A més, Arimany és la primera júnior que disputa una competició tan destacada com l’obert de Gibraltar. De fet, totes dues ja estan actives a hores d’ara, atès que estan inscrites en el BDO Torremolinos Open, una altra competició internacional, de diversos dies de durada, que té lloc de manera paral·lela a la cita gibraltarenya. Està organitzada per la British Darts Organisation i, històricament, els esportistes catalans hi han assolit bons resultats. El plat fort són les competicions de parelles i la individual, aquesta segona puntuable per al rànquing de la BDO. Diumenge és previst que es disputin totes les finals. Al marge de Lorena Calzada i Carla Arimany, també hi participen Carles Arola, Josep Arimany i Òscar Vera.