03.03.17

La Plataforma ProSeleccions s’adhereix al Pacte Nacional pel Referèndum

Demanem la vostra adhesió per a la celebració d’un Referèndum reconegut per la comunitat internacional

La Plataforma ProSeleccions Esportives Catalanes ens hem adherit com a entitat al Pacte Nacional pel Referèndum que recull el suport d’institucions, entitats, electes i particulars, de dins i de fora de Catalunya, per a la celebració d’un referèndum sobre el futur polític de Catalunya. Us animem a adherir-vos a la campanya i el manifest que recullen una aspiració transversal que ens ha de portar a la nova República catalana. És fonamental aconseguir el màxim possible d’adhesions individuals i col·lectives.

Aquest nou pacte impulsat pel Govern de Catalunya, a proposta del Parlament de Catalunya, es va constituir el 23 de desembre de 2016. Aplega milers d’entitats socials, culturals i polítiques, amb el propòsit d’impulsar un pacte entre els governs de l’Estat i de la Generalitat que permeti la celebració d’un Referèndum eficaç i vinculant, perquè la ciutadania catalana pugui votar sobre el seu futur polític com a nació.

Us podeu inscriure aquí: pactepelreferendum.cat.

Aquí teniu el manifest aprovat el dia 1 de febrer pel Plenari del Pacte (fes clic a la imatge):