16.02.17

La selecció de futbol sala visita França amb ambició de present i visió de futur

Diversos dels convocats pels dos amistosos estan cridats a ser protagonistes al mundial 2019

La selecció de la Federació Catalana de Futbol Sala (FCFS) disputa aquest cap de setmana dos partits amistosos contra França. El primer es jugarà dissabte (18.30 h) a Saint Martin de Crau i el segon, diumenge (14 h) a Lambesc. Malgrat que el combinat que afrontarà els dos duels és l’absolut, el seleccionador, Albert López, ha fet entrar diversa gent jove en la convocatòria, amb l’objectiu que puguin agafar experiència amb vista als compromisos més importants del futur: “Es pot dir que amb aquests amistosos encetem la preparació del mundial 2019. Com que entremig també arribarà l’europeu Sub20, més de la meitat de la llista la configuren jugadors d’aquesta categoria”, explica el tècnic, molt content de tenir l’oportunitat de posar-se a prova contra un rival de nivell malgrat reconèixer que la preparació dels enfrontaments ha estat “a contrarellotge”.

“Ens va sorgir la possibilitat i, com que els pavellons estan a tres o quatre hores de camí, el viatge era assumible”, afegeix López, no sense reconèixer que la confirmació dels partits ha estat un procés “molt ràpid” que ha suposat un esforç logístic: “El fet de jugar en plena competició implica l’ajornament d’alguns partits de la lliga catalana. A més, gairebé no hem tingut temps d’entrenar junts”, reconeix. Els dotze convocats estan citats per anar cap a França (Saint Martin de Crau i Lambesc estan a les proximitats de Marsella) el mateix dissabte al matí. El club que aporta més jugadors és el Betania Patmos BCN (3); seguit pel Dante, el Sagrerenc i el Tiana (2); i el Monstant, el Sansur i el Vilafant (1).

 

LA CONVOCATÒRIA

Porters

1- CHRISTIAN Pico Falguera (CFS MONTSANT SALA 5)

13- VÍCTOR Segundo Nova Ruiz (A.e. TIANA)

Tanques

2- MARC Xavier Armengol Royo TANCA (BETANIA PATMOS BCN)

3- Guillermo Sanchez Clemente “GUILLE” TANCA (C.E. SAGRERENC)

Ales

4- SERGI Climent Molist (BETANIA PATMOS BCN)  

6- SERGIO Saavedra Santos (FUTSAL DANTE)

7- GERARD Aubareda (SANSUR)

8- GABRIEL Requena Becerra (FUTSAL DANTE)

9- FAISAL Raiss Mohamed (A.e. TIANA)

11- Mohamed el Hamri “MOHA” (F.S. VILAFANT)

Pivots

5- Adrián Venteo Gonzalez “ADRI” (C.E. SAGRERENC)

10- JOAN Sobreroca Draper (BETANIA PATMOS BCN)