03.02.17

El món de l’esport també sortirà al carrer aquest dilluns 6F

Les entitats sobiranistes preveuen una mobilització històrica davant el TSJC pel judici a Mas, Rigau i Ortega per la consulta del 9N

Des de la Plataforma Proseleccions Esportives Catalanes ens sumem a la mobilització d’aquest pròxim dilluns 6 de febrer a les 8.15 del matí davant el Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC) a Barcelona en suport a Artur Mas, Irene Rigau i Joana Ortega, que seran jutjats per convocar la consulta del 9N. La convocatòria, feta per les entitats sobiranistes ANC, Òmnium, AMI i ACM, es fa sota l’eslògan el “6F ens jutgen a tots” perquè 2,4 milions de catalans vam votar aquell dia.

Com a entitat, volem fer una crida a la participació de tot el món de l’esport. Hem de ser presents per rebutjar de forma contundent la judiciliatzació de la política i la persecució dels nostres càrrecs electes i les nostres institucions per part del govern espanyol. Com a ciutadans, hem de donar suport a Mas, Rigau i Ortega perquè el xoc de trens amb l’estat espanyol també s’ha de portar al carrer. A més a més, la mobilització del 6F és una fita molt important en previsió de mobilitzacions futures.

Les entitats sobiranistes preveuen una participació massiva i històrica que ja ha superat totes les expectatives perquè a hores d’ara hi ha més de 28.000 inscrits i 120 autocars que es desplaçaran des de diferents punts de territori cap a Barcelona. Encara us podeu inscriure pàgina 9nsomtots.cat i així el passeig Lluís Companys quedarà petit.

Des de l’organització, es demana la utilització preferent de transport públic i en concret en el cas del metro es convida a la gent a fer ús de les estacions de plaça Urquinaona (L1 i L4), de Barceloneta i Jaume I (L4), de plaça Tetuan (L2), per evitar aglomeracions en l’estació d’Arc del Triomf.