24.01.17

Quatre catalans cerquen punts per al rànquing internacional a Bucarest

El Romanian Darts Festival engloba dos tornejos i tindrà lloc de divendres a diumenge

Quatre jugadors amb llicència de la Federació Catalana de Dards participaran des de divendres fins diumenge al Romanian Darts Festival 2017, que tindrà lloc a Bucarest i engloba dos tornejos puntuables per als rànquings WDF i BDO, el Romanian Classic Darts Open (RCDO) i el Romanian International Darts Open (RIDO). Els esportistes que hi participaran són Josep Arimany i Tony Gragera, que repeteixen la participació del 2016, i Gabriel Olivé i Antonio Rodríguez Calvo. Fa un any, Arimany es va classificar en 17a posició, en una competició on Carles Arola va ser novè.

 

Foto: Bas van den Berk

Després de les de Suècia i Malta, Romania aquest serà la tercera cita puntuable internacional de la temporada amb participació catalana, i el debut d’aquest any. Les pròximes cites seran el mes de març a Torremolinos i Gibraltar, en dos tornejos que també serviran de preparació per a la gran competició de la selecció catalana d’aquesta temporada, la Mediterranean Cup del mes de maig, on Catalunya podrà participar per primera vegada després de l’admissió de les federacions membres, que han valorat l’experiència de l’equip en tres europeus i dos mundials.

 

Per aquesta edició del Romanian Darts Festival hi haurà una dotació total de 15.000 euros en premis, que situa les dues competicions en diferents categories dels rànquings WDF i BDO. Això sí, tots dos tornejos són classificatoris per al Winmau World Masters 2017, on ja hi tenen plaça Carles Arola i Montse Boronat com a campions de Catalunya 2016.