18.01.17

Les entrades pel Catalunya-Brasil de futbol sala ja estan disponibles

Hi haurà un total de 7.000 localitats per veure la selecció Catalana Absoluta en dos partits internacionals de gran nivell

Les localitats de Sabadell i Granollers han estat les elegides per la Lliga Catalana de Futbol Sala de la Federació Catalana de Futbol per albergar els dos partits contra Brasil, cinc vegades campiona del món. Des d’avui mateix es poden aconseguir les entrades pels dos partits internacionals exclusivament mitjançant els clubs de futbol i futbol sala federats. Les entrades les sol·licitaran els clubs a través del procediment facilitat a cada club pel correu de la intranet federativa. Aquestes seran invitacions gratuïtes pels assistents, sense límit de sol·licitud, fins a exhaurir la capacitat de les instal·lacions.

Els federats, tant jugadors com membres de cos tècnic, podran adreçar-se al seu club per tal que tramitin les invitacions que creguin oportunes, siguin per als federats, familiars o interessats a assistir als partits. Els àrbitres de futbol i futbol sala també podran demanar invitacions a través dels Comitès Tècnics d’Àrbitres de Futbol i Futbol Sala, seguint les indicacions que rebran durant el dia d’avui al seu correu d’intranet.

1r Partit Catalunya-Brasil
Diumenge, 29 de gener de 2017, a les 17:00 hores
Palau d’Esports de Granollers
Carrer de Francesc Macià i Llussà, s/n, 08400 Granollers
Capacitat: 5.500 espectadors.

2n Partit Catalunya-Brasil
Dimarts, 31 de gener de 2017, a les 21:30 hores
Pavelló Municipal  Sabadell Nord
Ronda de Collsalarca, 4, 08207 Sabadell
Capacitat: 1.500 espectadors.