12.01.17

Dos amistosos Catalunya-Brasil de futbol sala per tancar el mes

La selecció de la FCF s’enfrontarà a la pentacampiona del món el 29 de gener a Granollers i el 31 a Sabadell

La selecció catalana de futbol sala de la Federació Catalana de Futbol (FCF) tornarà a l’activitat a finals d’aquest mes després dels tres amistosos victoriosos del juny del 2016 (5-3 al País Basc, i 5-2 i 4-3 a Hongria). El combinat dirigit per Santiago Gea s’enfrontarà al Brasil el 29 (17 h) i el 31 de gener (21.30 h). Dos duels que seran emesos per televisió a través del canal Esport 3. El partit del dia 29 es jugarà al Palau d’Esports de Granollers (C/ de Francesc Macià, s/n), seu habitual del Club Balonmano Granollers i amb capacitat per a 5.500 espectadors, mentre que el del dia 31 es disputarà al Pavelló Municipal Nord de Sabadell (Ronda de Collsalarca, 4), que té un aforament per a 1.500 persones.

La pentacampiona del món es troba en ple procés de recomposició després del desencís esportiu viscut en l’últim mundial de Colòmbia, on per primera vegada no va arribar a les semifinals. Sota les ordres de PC de Oliveira, que l’any 2008 ja va guanyar el mundial com a seleccionador, la verde-amarela ha planificat una estada a Catalunya, que és la que aprofitarà per a portar a terme el doble enfrontament. El jugador del FC Barcelona Dyego forma part de la convocatòria anunciada pel Brasil.

Foto de portada: L’equip que es va enfrontar a Hongria en l’últim precedent a Mataró. / FCF