05.01.17

Uns 1.500 nens passen per l’stand de les seleccions catalanes al Festival de la Infància

Els dards i el korfbal han compartit l’espai de la Plataforma ProSeleccions

Uns 1.500 nens han passat per l’stand de la Plataforma ProSeleccions Esportives catalanes que compartien dues de les federacions catalanes que competeixen oficialment, la de dards i la de korfbal. L’objectiu era la promoció d’aquests esports entre els més petits amb la finalitat de captar-ne més practicants i difondre les Seleccions Catalanes en la 53a edició del Festival de la Infància, que s’ha celebrat a la Fira de Barcelona entre el 27 de desembre i el 4 de gener.

Del 27 al 31 de desembre la Federació Catalana de Korfbal ha ocupat un espai al pavelló 2 amb diversos punts d’entreteniment, com cistelles a diverses alçades perquè tant els visitants més petits com els més grans descobrissin aquest esport. Del 1 al 4 de gener ha estat el torn de la Federació Catalana de Dards, que ha instal·lat diverses dianes on tothom qui ha passat per l’espai ha pogut practicar la punteria i descobrir aquest esport en el qual, com en el korfbal, Catalunya competeix internacionalment de manera oficial.

Les activitats han comptat amb el suport de la Secretaria General de l’Esport de la Generalitat de Catalunya i de l’Institut Barcelona Esport de l’Ajuntament de Barcelona.