23.12.16

“Una llista atractiva per afrontar un rival competitiu i fort”

Els seleccionadors de futbol masculí, Gerard i Sergio, revelen la convocatòria per al Catalunya-Tunísia del 28D

Els seleccionadors catalans de futbol masculí, Gerard López i Sergio González, així com el membre del cos tècnic Xavi Aguado, han donat a conèixer avui la llista de convocats per al Catalunya-Tunísia que es jugarà dimecres (18.45 h, TV3) a l’estadi de Montilivi de Girona. L’acte ha tingut lloc a la Sala d’Actes de la Federació Catalana de Futbol.

L’Espanyol, amb sis jugadors, és el club que més efectius aportarà a la selecció, mentre que la representativitat de la resta d’equips està molt repartida. “Hem volgut premiar els tres equips catalans de Segona Divisió ‘A’ i per això tenim jugadors que debutaran amb la selecció. És una manera de valorar tota la feina que fan amb els seus equips i pel futbol català”, ha explicat Gerard López, que està convençut del potencial de la plantilla que dirigirà: “És una llista atractiva per afrontar un rival molt competitiu i fort”. 

El moment de l’anunci de la convocatòria de Xavi Hernández

Sobre el fet de jugar a Girona, el seleccionador no ha amagat la seva il·lusió: “Per a mi és especial anar a Girona, com a ex jugador que sóc d’aquest equip. Estem molt il·lusionats per veure el camp ple, amb totes les localitats exhauries. Segur que hi haurà molt de caliu”. A més, ha anticipat que la selecció es vol obrir a tot el territori en el futur: “Volem que la selecció enganxi a tot el país i, per aquest motiu, intentarem anar a totes les comarques en els propers anys”.

Aquesta és la llista de convocats:

Porters: Jordi Masip (Barça) i Edgar Badia (Reus).

Defenses: Víctor Álvarez  i Aarón Martín (Espanyol), Sergi Gómez i Andreu Fontás (Celta), Gerard Valentín (Nàstic de Tarragona), Alberto de la Bella (Olympiacos) i Pol Lirola (Sassuolo).

Migcampistes: Marc Roca  i David López (Espanyol), Javi Márquez  i Sergi Samper (Granada), Pere Pons (Girona), Sergi Roberto (Barça), Marc Crosas (Tenerife), Xavi Hernández (Al-Saad) i Joan Verdú.

Davanters: Gerard Moreno i Álvaro Vázquez (Espanyol), Sergio García (Al-Rayyan) i Oriol Riera (Osasuna).