23.12.16

La Plataforma Proseleccions Esportives Catalanes, al Festival de la Infància

El korfbal i els dards es podran practicar al nostre estand ubicat a Fira de Barcelona del 27 de desembre al 4 de gener

Dos dels esports en què Catalunya competeix internacionalment de manera oficial, el korbal i els dards, seran presents en l’estand que la Plataforma Proseleccions Esportives Catalanes tindrà ubicat durant els pròxims dies en la 53a edició del Festival de la Infància, que se celebrarà al recinte de Montjuïc de Fira de Barcelona del 27 de desembre al 4 de gener. L’objectiu és la promoció d’aquests esports entre els més petits, augmentar-ne el nombre de practicants i aprofitar per a fer difusió de les Seleccions Catalanes.

Del 27 al 31 de desembre serà el torn de la Federació Catalana de Korfbal, que permetrà que els visitants descobreixin aquest esport a partir dels llançaments a cistella. De l’1 al 4 de gener li prendrà el relleu la Federació Catalana de Dards, que oferirà als més menuts les claus per a la iniciació i el perfeccionament en aquesta disciplina.

L’estand de la Plataforma Proseleccions Esportives Catalanes és el 246 i està situat al recinte de Montjuïc 1, Palau P2, Nivell 0, Carrer B. En total, el Festival de la Infància acollirà més d’un centenar d’activitats lúdiques i d’oci entre les quals diverses d’esportives, ja que és un dels seus vuit eixos temàtics. Les altres institucions esportives que també estaran presents, d’una manera o altra, en l’espai són la Secretaria General de l’Esport (SGE) i les federacions de Bike Trial, ball esportiu, futbol, bàsquet, curses d’orientació, esport adaptat, cecs, paralítics cerebrals, judo, tennis, vela i tir olímpic.