20.12.16

Entrades pel Catalunya – Tunísia al 50%

La Plataforma t’ofereix un descompte perquè no et perdis el partit de la selecció absoluta de futbol

Encetem una setmana que serà important pels compromisos de les nostres seleccions de futbol, handbol i hoquei gel i no volem que et perdis cap detall! La nostra selecció absoluta de futbol arribarà a Girona el 28 de desembre i volem que puguis ser-hi a la grada de Montilivi per animar els nostres jugadors. Per això, des de la Plataforma t’oferim un exclusiu descompte del 50% en el preu de les entrades!

Per beneficiar-te, has de fer la compra des del web de la Federació Catalana de Futbol. Has de seleccionar la localitat a gol nord o sud i posar el codi PLATAFORMA28D en el moment de la compra.

Aquest divendres 23 sabrem tots els detalls de la convocatòria pel partit, però a la Plataforma ja hem parlat amb un dels seleccionadors, Sergio González, qui ens ha assegurat que hi haurà sorpreses. Pots llegir aquí l’entrevista. Pel que fa a la selecció femenina absoluta de futbol, jugarà el dijous dia 22 de desembre a Vilagarcía de Arousa (Pontevedra) contra Galícia (19 h).