20.12.16

Catalunya-Euskadi serà la primera semifinal de la Copa de les Nacions d’handbol femení

Per problemes aliens a la FCH, Algèria no participarà en la competició i serà substituïda per una selecció catalana B

El programa de la 9a edició de la Copa de les Nacions d’handbol femení que es disputa entre demà i demà passat al pavelló del Club Bàsquet Granollers ha estat modificat durant les últimes hores. Per causes alienes a la Federació Catalana d’Handbol (FCH), la selecció algeriana no podrà ser present en la competició, tal com estava previst. Com que no hi havia temps material per trobar un combinat internacional substitut, i malgrat algunes gestions d’última hora, el quart conjunt que participarà en el torneig -al marge d’Euskadi, Galícia i les amfitriones- serà un equip “B” de Catalunya.

El quadre de les semifinals també queda afectat, de manera que la primera eliminatòria passen a disputar-la Catalunya i Euskadi, demà, a partir d’un quart de set de la tarda. Més, tard, a partir de les vuit del vespre, les seleccions que s’enfrontaran són Catalunya B i Galícia. Els horaris de les finals queden com estaven, amb la lluita per la tercera plaça prevista dijous a les quatre de la tarda i pel títol, a les 18 hores.

NOU QUADRE DEL TORNEIG

Dimecres, 21 de desembre

18’15 hores  Catalunya – Euskadi (Retransmès en directe per Esport 3)

20’00 hores  Catalunya ‘B’ – Galícia

Dijous, 22 de desembre

16’00 hores  3r-4t lloc Copa de les Nacions

18’00 hores  Final Copa de les Nacions

Foto de portada: Carme Balcells