16.12.16

Natàlia Arroyo escull les 18 futbolistes per viatjar a Galícia

El rival de dijous de la selecció femenina tornarà la visita i serà a Catalunya a mitjans del 2017

Natàlia Arroyo i el seu segon entrenador, Lluís Cortés, han escollit 18 les futbolistes que afrontaran el partit del dijous, 22 de desembre (19 h), entre la selecció catalana absoluta femenina i Galícia. El duel es disputarà a l’estadi municipal A Lomba de Vilagarcía de Arousa (Pontevedra). El dia abans, els dos seleccionadors catalans han programat una sessió d’entrenament preparatòria al CAR de Sant Cugat, que començarà a les cinc de la tarda. L’expedició marxarà cap a Pontevedra el mateix dia del partit a un quart de deu del matí, mentre que la tornada està prevista l’endemà divendres poc abans de les 10 h.

Les convocades pel duo de seleccionadors són les següents: Laura Ràfols, Leila Ouahabi, Vicky Losada, Aitana Bonmatí, Alèxia Putelles i Olga Garcia (FC Barcelona), Elba Bergés, Brenda Pérez i Cristina Baudet (RCD Espanyol), Laura Gutiérrez (Llevant), Paola Soldevila i Núria Mendoza (Reial Societat), Alba Aznar (Transportes Alcaine) i Esther Sullastres, Paula Nicart, Georgina Carreras, Carolina Pérez i Debora Garcia (València Fèmines).

La Federació Catalana de Futbol i la gallega van arribar a un acord per a la disputa d’aquest partit que també inclou la celebració d’un enfrontament de tornada en terres catalanes. Aquest està previst a mitjans de l’any que ve. Serà -el duel del 2017- el retorn de la selecció femenina absoluta de Catalunya com a local, que fa just un any va rebre Euskadi al Miniestadi (1-1).

Foto de portada: Imatge de l’últim partit de la selecció catalana absoluta femenina, contra Euskadi al Miniestadi