14.12.16

Torna la selecció catalana de futbol!

El 28 de desembre contra Tunísia a Girona a les 18:45 h

Un any més la selecció catalana de futbol torna per jugar contra Tunísia el seu partit nadalenc. La selecció africana, situada en el número 34 del rànquing FIFA i segona del continent, visitarà Catalunya per preparar la seva participació a la Copa d’Àfrica que es disputarà a Gabón a partir del 14 de gener. Després del partit contra Catalunya els tunisians es traslladaran a Euskal Herria per jugar contra la selecció basca.

Després de varis anys jugant a Barcelona la selecció catalana disputarà el seu primer partit a Girona, al camp de Montilivi, seu habitual del Girona F.C. El partit començarà a les 18:45 i es podrà seguir en directe a través Tv3.

Les entrades pel partit costaran 24€ i es podran comprar a partir del dia 20 de desembre tant a través d’internet com a les mateixes taquilles de l’estadi. Els clubs de la FCF podran adquirir les seves entrades del 15 al 19 amb condicions especials. En els propers dies es farà públic també preus especials per a federats i col·lectius.

Gerard López i Sergio González, entrenadors de la selecció, donaran a conèixer la llista de futbolistes catalans convocats pel partit el proper 23 de desembre.

La selecció absoluta femenina també tindrà partit aquestes festes. Serà el 22 de desembre a les 19h a Vilagarcía de Arousa (Pontevedra) on la nostra selecció competirà contra la selecció de Galícia.