14.12.16

La Plataforma dóna suport als actes en defensa de Carme Forcadell

La ciutadania està convocada avui a Xerta i a davant dels ajuntaments del país

La Plataforma Proseleccions Esportives Catalanes vol expressar el seu suport als actes reivindicatius en defensa de la presidenta del Parlament de Catalunya, Carme Forcadell, que s’han convocat aquest vespre (20 h) i demà al matí, just quan està cridada a declarar davant del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC). Forcadell està acusada per la fiscalia espanyola de presumpta desobediència i per permetre el debat al ple del parlament de les conclusions de la comissió d’estudi del procés constituent.

Els expresidents del Parlament Rigol, Benach i De Gispert, donen suport a Carme Forcadell. 

L’acte central de suport a Forcadell serà a la plaça Major de la seva localitat natal, Xerta (Baix Ebre), i està convocat per les assemblees de les entitats sobiranistes de les Terres de l’Ebre: l’Assemblea Nacional de Catalunya (ANC), Òmnium Cultural, l’Associació de Municipis per a la Independència (AMI) i l’Associació Catalana de Municipis (ACM). Totes elles no només esperen una àmplia adhesió provinent de les comarques de l’Ebre i el Matarranya, sinó de tot el país. No obstant això, les mateixes entitats fan una crida paral·lela a concentrar-se davant de tots els ajuntaments de Catalunya a la mateixa hora, a les vuit del vespre. Ja divendres, la mobilització està prevista davant de la seu del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC), al passeig de Lluís Companys de Barcelona, a primera hora del matí, moment en què Forcadell està cridada a declarar.

CONCENTRACIONS DE SUPORT A FORCADELL:

  • Dijous 14 de desembre, 20h, davant tots els ajuntaments catalans.
  • Divendres 15 de desembre, 9h, davant la seu del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (Pg. Lluís Companys de Barcelona)

Podeu expressar el vostre suport a les xarxes socials amb l’etiqueta #TotsAmbForcadell.