28.11.16

Shibaev frena la ratxa d’Ovtcharov al Ciutat de Barcelona de tennis de taula

Els catalans Marc Duran i Oriol Monzó cauen en els quarts de final

L’alemany d’origen ucraïnès Dimitrij Ovtcharov es va quedar ahir sense poder sumar el tercer triomf consecutiu al Trofeu Internacional Ciutat de Barcelona. El sisè millor jugador del món i gran favorit va ser derrotat amb claredat en la final (3-0) pel rus Alexander Shibaev, número 28 del rànquing mundial i debutant en la competició barcelonina. Un any més, el públic català es va abocar amb l’esdeveniment i va omplir de gom a gom el poliesportiu de La Salle Bonanova, que destaca pel fet de permetre seguir des de molt a prop l’acció del joc.

Els dos representants catalans en la competició, Marc Duran i Oriol Monzó, van caure a quarts i no van tenir cap possibilitat d’acomplir el somni de classificar un jugador local per a la final per primera vegada en la història. Tots dos van perdre pel mateix resultat (3-1), Duran contra el grec Panagiotis Gionis i Monzó, contra el que acabaria sent el campió. Els dos catalans presents en el Ciutat de Barcelona de diumenge a la tarda havien contribuït el dia abans a la classificació del seu club, el DKV Borges Vall, per a la següent eliminatòria de la Copa ETTU, la Copa d’Europa de tennis de taula, en superar per la mínima (3-2) el TTC Kazan.