11.11.16

Defensem les nostres institucions i representants polítics

La Plataforma se suma a la concentració de diumenge pel migdia a les fonts de Montjuïc

Aquest pròxim diumenge tenim una nova cita en defensa dels nostres drets i llibertats. Com a entitat, la Plataforma participarà en la concentració convocada per Òmnium Cultural, l’Assemblea Nacional Catalana i l’Associació de Municipis per la Independència a les 12 h del migdia a les fonts de Montjuïc de Barcelona per defensar les nostres institucions i donar suport als nostres representants polítics. L’escenari serà l’avinguda Maria Cristina (fonts de Montjuïc) de Barcelona.

El govern espanyol ataca constantment les nostres institucions i vulnera la democràcia del nostre país amb centenars d’ajuntaments i molts representants polítics amb investigacions judicials obertes. L’esport català no és aliè a aquesta persecució doncs també pateix l’oposició frontal de les institucions en l’àmbit esportiu. La Plataforma dóna suport a la concentració perquè considerem que l’esport ha d’empènyer cap a la independència perquè és la via més ràpida per poder ser i créixer com volem, perquè tots desitgem viure en un país millor, perquè volem participar de la seva construcció i perquè volem gaudir de la normalitat pròpia de les nacions que són estats reconeguts amb totes les seves conseqüències.