27.10.16

Catalunya arriba a les semifinals de l’Europeu de Korfbal

Per primer cop a la seva història

La selecció catalana s’ha classificat per primera vegada per unes semifinals d’un campionat d’Europa de korfbal. Després de vèncer per 21 a 16 a la selecció d’Alemanya el combinat català ha aconseguit la segona posició del grup A (només per darrera de la imbatible Holanda) i per tant l’accés a les semifinals de la competició. Tres victòries i només una derrota contra Holanda són el balanç català de la fase de grups. 

El rival de la selecció catalana a les semifinals serà la selecció de Bèlgica. Els belgues, eterns segons a totes les competicions, han quedat primers del grup B i a priori parteixen com a favorits. Tot i així sembla que aquesta vegada la selecció catalana podria fer front a l’equip belga i podria tenir opcions d’arribar a una final. El partit es disputarà divendres a les 18h i es podrà seguir via streaming al web del campionat. Des de la Plataforma Proseleccions farem un seguiment via xarxes socials del partit. Podeu seguir-nos a twitter al compte @SeleccionsCAT 

Veure vídeo i informació del Catalunya – Alemanya