24.10.16

Les activitats de la Plataforma ProSeleccions engresquen la canalla a la Festa dels Súpers

 

Milers de súpers han practicat beach tennis, korfbal i han fet escalada a un rocòdrom espectacular

Com cada any, les Seleccions Catalanes han estat presents a la 20a Festa dels Súpers. Tot i el mal temps, l’organització calcula que uns 200.000 súpers han participat d’aquest cap de setmana festiu que organitza el Club Súper 3, i molts d’ells han passat per l’estand de la Plataforma ProSeleccions, on hi havia diverses activitats d’escalada, korfbal i beach tennis. D’aquesta manera, els més petits han pogut conèixer i practicar alguns dels esports en què els nostres esportistes ja poden representar Catalunya en campionats del món i d’Europa. Tots els que han participat en les activitats s’han endut una samarreta amb el lema “Volem Catalunya a Tòquio 2020” i material promocional com adhesius i globus.

Des de la Plataforma sempre hem cregut convenient oferir als esports reconeguts el màxim d’espais de difusió. I la Festa dels Súpers és un dels més importants de Catalunya. Aquest cap de setmana hi han passat més de 200.000 persones i tothom ha pogut conèixer alguns dels esports en què Catalunya competeix a nivell internacional.

Durant tot el cap de setmana petits i grans han pogut gaudir de manera gratuïta de més de 150 activitats  i 50 espectacles repartits per tot el recinte. Finalment, ens agradaria donar les gràcies a tots els voluntaris que ens han ajudat aquest cap de setmana, tant els col·laboradors de la Plataforma com els de les federacions participants. Sense ells no hauria estat possible.

Aquesta activitat de la Plataforma ha estat possible gràcies al suport de la Secretaria General de l’Esport de la Generalitat de Catalunya i de l’Institut Barcelona Esports de l’Ajuntament de Barcelona.