27.09.16

Catalunya sotscampiona d’Europa de Beach tennis!

A l’Europeu disputat a Sardenya

Un cop més els esportistes catalans han obtingut uns fantàstics resultats en una competició internacional de beach tennis. Del 16 al 18 de setembre va tenir lloc a Muravera (Sardenya) l’Europeu de l’especialitat. Catalunya hi va enviar una delegació formada per 10 esportistes (6 homes i 4 dones) que van competir en les modalitats de nacions, dobles masculins i femenins i mixtes. 

Catalunya va aconseguir la plata en la categoria de nacions després de perdre tant en dobles femení com masculí amb Itàlia, la gran favorita a priori i que va demostrar un cop més perquè és la capdavantera a nivell europeu. La selecció transalpina va aconseguir l’or després de les victories de Marco Mazotti i Luca Gibini davant Gerard Rodríguez i Gerard Torres i de  Patrizia Pirazini i Lucia Caldironi a les catalanes Maria Enguix i Alejandra Jiménez.

Més enllà de la categoria de seleccions, els resultats catalans encara van ser més bons destacant que en categoria masculina les tres primeres parelles van ser catalanes. Gerard Rodríguez i Gerard Torres es van endur la medalla d’or, davant dels finalistes Alex Albors i Martí Magriñá i la medalla de bronze va ser per Gael Rodríguez i Pol Filella.

En categoria femenina el millor resultat català va ser el bronze de Maria Enguix i Alejandra Jiménez. Dos parelles italianes van aconseguir l’or i la plata. 

En dobles mixtes la final la van disputar dues parelles italo-catalanes amb victòria de Gerard Torres i Claudia Brunelli contra Àlex Albors i Ilaria Brunelli. El tercer lloc i medalla de bronze va ser pels catalans Maria Enguix i Pol filella.