07.09.16

La Plataforma a la fira d’entitats de l’11 de setembre a Barcelona

Podreu recollir informació i adquirir material de l’entitat

 

Un any més, la Plataforma Proseleccions serem presents a la fira d’entitats que s’organitza al Passeig Lluís Companys de Barcelona l’11 de setembre. Aquest any la fira estarà organitzada per l’Assemblea Nacional Catalana i comptarà amb més de 70 parades d’entitats i de marxandatge independentista. La ubicació ha canviat respecte a altres anys i aquest estarà situada al vial dret del Passeig Lluís Companys tocant al Passeig Pujades. 

Si veniu a visitar-nos podreu recollir informació de la nostra entitat així com dels esports en què Catalunya competeix a nivell internacional de forma oficial i també podreu comparar diferent material sobre les seleccions catalans. Tindrem samarretes, polos, bufandes, discs voladors i globus pels més petits.