07.09.16

L’esport català està a punt!

La UFEC i la Plataforma convoquen l’esport català a l’11 de setembre

La Unió de Federacions Esportives Catalanes i la Plataforma Proseleccions Esportives Catalanes fan una crida a la participació de la societat civil esportiva per l’11 de setembre.

L’esport català sempre ha estat capdavanter a l’estat espanyol i a nivell internacional. En són prova el bon nivell esportiu de clubs i federacions i els èxits dels esportistes catalans als passats Jocs Olímpics de Rio i els que vindran als Jocs Paralímpics.

Els darrers anys, l’esport català, com no podia ser d’una altra manera, ha estat present a les grans mobilitzacions de l’onze de setembre. Esportistes, clubs i federacions van participar a la Via Catalana (2013), a la V (2014) i a la concentració de la Meridiana el passat 2015. Exemples d’aquesta implicació són el pas de la Via Catalana pel Camp Nou el 2013, la fotografia del món de l’esport, que va reunir més de 40 presidents de federacions, i la participació de fins a un centenar d’esportistes duen el punter l’any 2015 per la Meridiana.

Per tot això, les entitats volem fer una crida a tot el món de l’esport perquè participi l’11 de setembre a Barcelona, Lleida, Berga, Tarragona i Salt. Perquè volem tenir dret a decidir el futur de l’esport català.

Podeu apuntar-vos a apunt.assemblea.cat