28.07.16

Catalunya participa al 4 Nacions de pitch & putt

Aquest cap de setmana a França

La selecció catalana de pitch & putt serà una de les participants al Torneig 4 Nacions, que es disputarà el 30 i el 31 de juliol a La Bastida de Seron, localitat de la regió francesa del Migdia-Pirineus. Els rivals de Catalunya en aquest torneig, que es disputarà al camp Ecogolf Ariège-Pyrénées, seran l’amfitriona França, Galícia i el País Basc.

La selecció catalana estarà formada pels següents jugadors: Josep Martínez Martos, Eric Puig Jou, Daniel Stuart Coleman, Antonio Penalva Sánchez, Jordi Planas Grande, David Riera Vallcorba, Jaume Vidal Serrat i Nil Peiró Navarro.

Martínez ha estat un dels integrants de la selecció catalana que aquest any s’ha proclamat subcampiona del món, mentre Vidal i Peiró debutaran amb Catalunya en aquest campionat. L’any passat Catalunya es va proclamar campiona del 4 Nacions en superar França amb molta claredat a la final per 9-3.

Molta sort!