13.07.16

L’esport també és present a l’Acampada Jove

Amb un torneig de futbol sala i activitats de korfbal i bitlles catalanes

Aquesta cap de setmana l’Acampada Jove torna a celebrar-se a Montblanc i, com ve sent habitual, les activitats esportives també hi tindran un lloc destacat. Com sempre, l’esport l’entenem només acompanyat d’uns valors que com no podia ser d’una altra manera estaran presents durant aquestes jornades: la igualtat, el respecte, la tolerància i el joc en equip.

Per aquest motiu, l’organització de l’Acampada també ha preparat la disputa d’un torneig mixt de futbol sala de dos dies, on en la primera jornada tots els equips participants jugaran un únic partit corresponent a setzens de final. En la segona jornada els equips classificats disputaran les següents eliminatòries i hi haurà premis pels finalistes i pels guanyadors, també per l’equip amb més ‘fair play’ i a la millor afició.

A més, durant les dues jornades del torneig també hi haurà altres activitats com el korfbal i les bitlles catalanes, en col·laboració amb la Plataforma ProSeleccions Esportives Catalanes.

Horaris:
– Divendres 15 juliol: 16:00h-20:00h
– Dissabte 16 juliol: 11:00h-15:00h

Lloc: Escola les Muralles (Montblanc)

Requisits per la inscripció: Equips MIXTES i mínim 5 jugadors/es

Per qualsevol dubte o problema podeu contactar a: torneig@acampadajove.cat.