12.07.16

Itàlia guanya el Mundial de beach tennis

La selecció catalana, amfitriona, ha caigut als quarts de final

Itàlia ha guanyat per segon any seguit el Mundial de beach tennis, que per tercer any consecutiu s’ha disputat a Barcelona. El conjunt transalpí ha superat Grècia en els dos partits, el femení i el masculí. Amb aquesta victòria, Itàlia es consolida una vegada més com la gran potència del beach tennis mundial.

Per la seva banda, Catalunya, aquest any tampoc ha pogut pujar al podi en quedar eliminada als quarts de final per la selecció grega, finalista d’aquesta edició. Al dobles masculí, Pol Fillea i Martí Magriñá han derrotat la parella grega amb un contundent 7-1. En el femení, en canvi, Aspa Sotiriadou i Varvara Katakalidou han superat el duet català format per Maria Enguix i Clara Grifoll. Amb el resultat d’1-1 s’ha jugat el desempat de mixtes que els catalans Martí Magriñá i Gemma Egea han perdut davant de Vasilis Mavraganis i Aspa Sotiriadou. De fet, Grècia ha estat la revelació del Mundial, amb la medalla de plata en la competició per nacions i amb una forta presència als podis de les competicions individuals. Els semifinalistes han estat Puerto Rico i Bèlgica, que també han fet un bon paper en les diferents competicions del torneig.

Pel que fa als dobles femení i masculí pro, Catalunya ha obtingut representació al podi en categoria masculina. La medalla d’or ha estat pels porto-riquenys Luis Miguel Reyes i Freddy Vélez. Els italians Carlo Soavi i Simone Vianello han ocupat la segona plaça del podi, mentre la tercera ha estat per les dues parelles catalanes: Martí Magriñá i Alex Albors, i Gerard Torres i Gael Rodríguez. En el femení, han aconseguit la victòria les italianes Lucia Caldironi i Patrizia Pirazzini, que han superat les belgues Eva Maes i Sindy Put. La medalla de bronze ha estat per Marisa Mora i Maria Piert Huet, i Liana Scarmin i Sonia Babini.

Podeu veure el resum que n’ha fet Barcelona Televisió:

 

Informació i imatge: ABTCat